Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Pharshoeke

Pharshoeke 61, Heeg

BOUW IS GESTART

Open dagen

vrijdag 12 april, 11:00 - 16:00
vrijdag 17 mei, 11:00 - 16:00

Leef het goede leven

Op een unieke watersportlocatie in Heeg wordt een nieuw deelplan van
De Pharshoeke gerealiseerd. Een zeer exclusief plan bestaande uit 23 rietgedekte recreatievilla’s met tuin aan open vaarwater. Leg straks de boot aan bij uw eigen steiger en vaar zo de prachtige Friese Meren op. Zon op uw gezicht, een goed gevulde koelkast en dan… niets, totale ontspanning. Dit is Friesland op z’n mooist. 

Riante watervilla’s met een golden touch

Elke villa staat op een ruime waterkavel, voorzien van een eigen aanlegsteiger, laadpaal en natuurlijk zonnepanelen. Het plan krijgt een meanderende kavelstructuur waardoor het geheel een natuurlijker karakter krijgt. 

Het water tussen de villa’s wordt straks speciaal voor deze ontwikkeling gegraven. Iedereen heeft een aanlegsteiger bij de tuin en het water is hier voldoende diep, zodat u alle vrijheid hebt om hier uw zeilboot aan te meren. Droom lekker weg, maar eerst nog even kiezen. 

De ruim bemeten watervilla’s hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 150m2 en zijn in 2 typen beschikbaar. U heeft de keuze uit een 6-persoonsvilla met 3 slaapkamers of een 8-persoonsvilla met 4 slaapkamers. Beide typen hebben een slaapkamer op de begane grond. Het stijlvolle interieur wordt ontworpen door het gerenommeerde bureau OT design. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke tinten zodanig op elkaar afsgestemd dat het een prachtig geheel vormt.

Het terras aan de waterzijde heeft een ongekende aantrekkingskracht. Als het even kan trekt u hier aan het einde van de middag een goede fles wijn open of geniet u nog van een kop koffie. Vier het leven zoals u het wilt, De Pharshoeke biedt die ruimte.

Investeren, verhuur of eigen genot

Als eigenaar kunt u besluiten om uw villa in verhuur te geven. Recreatiebedrijf ‘’t Sypke’ (www.pharshoeke.nl) verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie van De Pharshoeke op professionele en zorgeloze wijze.

Iedere accommodatie is voorzien van alle luxe en comfort, waarin gasten helemaal tot rust kunnen komen en optimaal kunnen genieten van de schitterende omgeving op en rond De Friese Meren. Bij recreatiebedrijf ’t Sypke gaat het niet alleen om het verhuren van bijzondere accommodaties, zij staan garant voor het volledig ontzorgen en faciliteren van de eigenaar en de gasten. 

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren