Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Pharshoeke | Herenhuizen

Pharshoeke 61, Heeg

52°57’59.7672”N
5°36’24.3324”E

Weergaloos recreëren in het hart van de Friese Meren, direct aan het Heegermeer

Een idyllische plek waar water een glansrijke rol vervult. Omringd door vaarten, meren, eilanden en kanalen ligt de Pharshoeke op een van de mooiste plekken in Friesland. Hier is het weergaloos recreëren.

Het bestaande Herenhuis beschikt over een unieke ligging: het uitzicht over het Heegermeer is schitterend. Het rietgedekte dak zorgt voor een warm onthaal en geeft het gevoel van thuiskomen. De statige geschakelde villa heeft een royaal vlonder-terras en een prachtig dakterras op de eerste verdieping. De zes gesplitste zes- en acht-persoons woningen bestaan ieder uit drie woonlagen en beschikken over een eigen aanlegsteiger. Bovendien bezorgen de jachthaven, de binnenhaven en het nabij gelegen natuurzwembad met zandstrand dit park de ambiance van een klein dorp.

Wandel vanuit uw woning gemakkelijk naar het op steenworp afstand gesitueerde centrum van Heeg en proef van de eeuwenoude dorpse sfeer.

Vrij uitzicht over het meer

Bij binnenkomst in de woning ervaart u het vrije gevoel zoals een woning aan het water dat geeft. Met drie woonlagen, raampartijen van vloer tot plafond, een efficiënte indeling, moderne keuken en sanitair, een eigen terras, groene strook en aanlegplaats voor de boot zijn dit geweldige woningen om vakantie te vieren. En de verhuur? Die wordt verzorgd door de Pharshoeke, zodat u kunt profiteren van een uitstekend rendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie.

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren