Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Landal Vlieduyn | 6

Duinkersoord 113, 8899 BW Oost-Vlieland

Unieke ligging in duingebied op loopafstand (ca. 200 mtr.) van zee.

VLIEDUYN is gevestigd op recreatief historische grond (locatie voorheen hotel Bosrand). Al in 1954, toen toerisme nog een duur en onbereikbaar woord leek, werd er op deze locatie succesvol gestart met het exploiteren van een houten huisje zonder water en elektra. Nog steeds kenmerkt de grond, waarin inmiddels natuurlijk voorzieningen zijn aangelegd, unieke eigenschappen. Want waar op 90% van Vlielands grondgebied erfpacht rust, koopt u met dit appartement in Vlieduyn een geheel eigen stuk grond. 

Een unieke plek, tussen de duinen, aan de bosrand, op tweehonderd meter van het strand. Dat is een ochtendwandeling tijdens de dageraad, het benen strekken na de lunch of het uitbuiken na een heerlijk diner. Dat is op het strand zijn wanneer de zon doorbreekt en al weer terug zijn voor de donkere wolken regen laten vallen. Dat is Vlieland. Dat is genieten.

In Harlingen laat je niet alleen de auto achter, maar lijkt ook alle dagelijkse drukte van je af te vallen wanneer je aan boord stapt op weg naar Vlieland. Je wordt overspoeld met een zee van rust en natuurlijke schoonheid die werkelijk ieder zintuig op scherp zet. Voel de ruimte, proef de eilander sfeer, ruik de zee, de duinen en het bos, open je ogen voor de onovertroffen schoonheid van Vlieland en hoor niets dan slechts dat wat de natuur ons geeft. 

Parel van de Wadden

Het is een van de kleinste waddeneilanden op rij, maar niet minder trots steekt Vlieland ver boven de oppervlakte van de Waddenzee uit. Waar in Nederland vind je binnen 40 kilometer oppervlakte slechts een dorpskern. Een dorpskern die biedt wat je als vakantieganger nodig hebt, met een gemoedelijke sfeer en overzichtelijk aanbod. Buiten het dorp is Vlieland vooral het eiland zoals je dat van een eiland verwacht. 

Tussen het drenkelingenhuisje aan de ene kant en de voortoren aan de andere kant is een wereld van flora en fauna te ontdekken. En buiten die wereld met 40 kilometer landoppervlakte strekken zich nog oneindige vergezichten over zee uit.

Wie ruimte zoekt, vindt het op Vlieland, de parel van de Wadden. 

Het schitterend gelegen appartement

In het complex, bestaande uit 36 appartementen, behoort dit appartement tot één van de vier 2-4 persoons comfort. Het appartement is gelegen in het souterrain met een afgesloten terras op de zuid-west zijde.

Kenmerken:

  • Circa 50m2, exclusief terras;
  • Entree met separaat toilet, kastruimte [ inclusief was/droogcombinatie] en toegang tot de badkamer met ligbad. De woonkamer met open keuken [ inbouw combi-magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser ]. Vanuit het woongedeelte bereikt u de slaapkamer met eigenaren ruimte. De schuifdeuren in de woonkamer geven toegang tot het afgesloten terras;
  • Extra raam in de slaapkamer;
  • De speciale slaapbank geeft de mogelijkheid om de woning geschikt te maken voor 4-personen.

Verhuur & Beheer

De verhuur en beheer worden verzorgd door Landal GreenParks. De huidige eigenaar heeft een netto garantierendement afgesloten, deze bedraagt € 12.650 excl. BTW per jaar en loopt nog tot augustus 2025. U heeft de mogelijkheid om het appartement 14 dagen per jaar, buiten de schoolvakanties, te recreëren.

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren