Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Unieke villa direct aan het Heegermeer! VERKOCHT

Weergaloos recreëren in het hart van de Friese watersport!

Meren, poelen, vaarten en kanalen. Nergens anders in Nederland kunt u zo weergaloos genieten van water als in Friesland. Geen wonder dat velen de provincie zien als de mooiste van ons land. In het Friese merengebied, met haar uitgestrekte graslanden en pittoreske dorpjes, is het heerlijk recreëren. Voor cultuurliefhebbers en shoppers valt er ook veel te genieten in Friesland, bijvoorbeeld in sfeervolle steden als Sneek en Leeuwarden. Zou het niet fantastisch zijn om in deze prachtprovincie uw eigen recreatieve rustpunt te bezitten? Die unieke mogelijkheid kunnen wij u bieden.

HEEG

Direct gelegen aan het Heegermeer en de Fluessen is Heeg de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Hier, in het hart van de Friese meren, valt voor iedereen iets te genieten. Voor rustzoekers en stadsmensen, voor fietsers, wandelaars en natuurlijk voor watersporters. Heeg geldt als één van de belangrijkste Friese watersportdorpen. Niet alleen vanwege de diverse jachthavens- en werven, verhuurbedrijven en andere watersportvoorzieningen. Maar ook vanwege de gezellige restaurants en cafés met vaak een eigen terras aan het water.

Villa 62-B
– Vrijstaande villa
– Traditionele bouw
– Eigen grond, inclusief eigen aanlegsteiger
– Perceel van ca. 500m2

Koopprijs: € 595.000,00 k.k. VERKOCHT

  

 

Contact
Telefonisch bereikbaar op: 0513 62 70 50 of per mail: info@parcestate.com

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren