Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Uniek recreëren aan de Elfstedenroute

Friesland, een provincie doordrenkt met geschiedenis, cultuur en adembenemende natuur, herbergt een betoverende reeks steden die bekend staan als de Elfsteden. Deze steden vormen niet alleen een belangrijk onderdeel van de Friese identiteit, maar trekken ook jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld.

Landal Elfstedenhart ligt midden tussen Harlingen en Bolsward in; twee van de Friese Elfsteden. Schaats, fiets of wandel direct vanuit de recreatiewoning een deel van de Elfstedentocht en ervaar het echte Elfstedentochtgevoel. Weidse vergezichten en traditionele grachtenpanden wisselen elkaar af. De vele meren, het open vaarwaternetwerk en de Waddenzee bieden bovendien volop mogelijkheden voor waterrecreatie. In de directe omgeving bevinden zich prachtige steden en dorpjes met rijke historie.

 

Uniek recreëren aan de Elfstedenroute landkaart

 

 1. Leeuwarden

Als hoofdstad van Friesland is Leeuwarden een levendige mix van historische pracht en moderne dynamiek. Van de indrukwekkende Oldehove toren tot de bruisende winkelstraten en gezellige cafés: Leeuwarden biedt een rijke ervaring voor elke bezoeker.

 

 1. Sneek

Beroemd om zijn waterrijke omgeving en nautische erfgoed, is Sneek een must-visit voor liefhebbers van watersport en geschiedenis. Bezoek de beroemde Waterpoort, verken de sfeervolle grachten en geniet van de levendige sfeer op de gezellige markten en terrassen.

 

 1. IJlst

Als één van de kleinere Elfsteden, straalt IJlst een onmiskenbare charme uit met zijn schilderachtige grachten, historische molens en ambachtelijke winkels. Neem de tijd om te dwalen door de geplaveide straten en geniet van de rustige schoonheid van deze verborgen parel.

 

 1. Sloten

Als de kleinste van de Elfsteden, is Sloten een oase van rust en sereniteit. Maar laat je niet misleiden door zijn formaat; deze stad zit vol met karakter en geschiedenis. Verken de prachtige grachten, bewonder de historische architectuur en ontdek de verborgen schatten van Sloten.

 

 1. Stavoren

Als oudste stad van Friesland en met de ligging aan het IJsselmeer, is Stavoren al eeuwenlang een belangrijke havenstad en een knooppunt voor handel en scheepvaart. Bekijk de sporen hiervan in de schilderachtige haven en historische gebouwen.

 

 1. Hindeloopen

Hindeloopen staat bekend om levendige kleuren en rijke maritieme erfgoed aan de Friese kust. Met karakteristieke gevels, schilderachtige grachten en levendige sfeer, ademt Hindeloopen een unieke charme uit. Verken de kronkelende straatjes, bewonder de traditionele Hindelooper schilderkunst en geniet van het adembenemende uitzicht op het IJsselmeer. Met zijn rijke geschiedenis en bruisende cultuur is Hindeloopen een must-visit bestemming voor liefhebbers van kunst en geschiedenis.

 

 1. Workum

Een levendige kunstscene en een authentieke Friese ervaring. Van het beroemde Jopie Huisman Museum tot de idyllische grachten en sfeervolle terrasjes: Workum biedt een perfecte mix van cultuur, geschiedenis en gezelligheid.

 

 1. Bolsward

Deze stad bruist van activiteit, vooral tijdens de vele culturele evenementen en festivals die het hele jaar door plaatsvinden. Van de Bolswarder Merke, een traditionele jaarmarkt, tot muziekfestivals en kunstexposities, is er altijd wel iets te beleven voor zowel lokale bewoners als bezoekers.

 

 1. Harlingen

Deze bruisende havenstad aan de kust van de Waddenzee, is een belangrijke schakel in de maritieme geschiedenis van Friesland. Met zijn levendige haven, historische grachten en indrukwekkende architectuur, biedt Harlingen een fascinerende mix van oude en nieuwe wereldcharme.

 

 1. Franeker

Doordrenkt met geschiedenis en intellectuele nieuwsgierigheid, is Franeker een ware schat in het Friese landschap. Van de beroemde Eisinga Planetarium tot de sfeervolle grachten en pleinen is dit stadje en rijke ervaring voor bezoekers die op zoek zijn naar cultuur, geschiedenis en ontdekking.

 

 1. Dokkum

Gelegen in het noorden van Friesland, is Dokkum een stad doordrenkt van geschiedenis en legendes. Met zijn imposante stadsmuren, charmante steegjes en levendige marktpleinen, is Dokkum een cultureel juweeltje dat wacht om ontdekt te worden.

 

Landal Elfstedenhart

 

Beschikbaarheid woningen

Er zijn nog slechts drie objecten beschikbaar op Landal Elfstedenhart. Profiteer al per 1 juli a.s. van verhuur. Het park laat fantastische verhuurresultaten zien die wij graag overhandigen. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie.

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren