Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

De magische locatie van Landal Olde Kottink

Het platteland van Twente is een eldorado voor liefhebbers van rust en ruimte en mensen die zich graag door de natuur laten verrassen. Kleinschaligheid en gemoedelijkheid staan voorop. Ook op Landal Olde Kottink. Na een gastvrij ontvangst rijdt u via het karrenspoor het licht glooiende terrein op dat wordt omzoomd door oude eiken. Het natuurrijke vakantiepark ligt midden in een prachtig glooiend coulissenlandschap met kronkelige weggetjes. Prachtig gesitueerd tussen weilanden, bossen en niet voor niets Natura 2000-gebied. Hier vindt u stromende rivieren en beekjes waar een duik in het water het hele jaar door verkwikkend werkt en er ’s zomers heerlijk kan worden gezwommen gedurende lange, warme avonden. Zandverstuivingen uit de oertijd worden afgewisseld door golvende heidevelden en frisgroene weilanden. Achter karakteristieke houtwallen liggen fraaie Twentse boerenhoeven verborgen.

 

Hoe Olde Kottink tot stand kwam

Zoals gewoonlijk gaan aan nieuwe ontwikkelingen vele locatiebezoeken vooraf. “Toen we met het team het terrein opliepen, kregen we tegelijk het gevoel alsof we op vakantie waren. Waar dat hem in zit, is lastig uit te leggen. Dat moet je ervaren door er te zijn. Als ik mag tippen, volg mijn voorbeeld. En bedenk dan dat het groen dat u ziet ook grotendeels zo blijft.” vertelt onze makelaar Marcel Kwast.

“Deze groene magie is behouden. Dat was even puzzelen, want waar tussen al dat groen kun je de woningen het best plaatsen? Er is veel tijd gestoken in deze uitdaging en daardoor voegen de vakantiewoningen zich straks tussen de bestaande bomen én geniet iedereen van een ongekend mooi en vrij uitzicht op groen. De landelijke sfeer bekrachtigen we met natuurlijke erfafscheidingen en wegen die worden uitgevoerd als karrenspoor.”

 

 

Een ontwerp dat de plek eer aan doet

Marcel is blij met het ontwerp van de woningen dat architect Matthijs de Wit van Prosman de Wit Architecten maakte. “De woningen hebben een pure en chique uitstraling door de heldere vorm, houten gevels en ingetogen kleuren. Hierdoor passen ze perfect in de setting van Olde Kottink. De nokhoogte van circa 5 meter vind ik een grote kwaliteit. Hierdoor komt de natuur naar binnen en is het heerlijk licht in huis. In de nok is een relaxplek met tv voor de kinderen gemaakt of het kan dienen als extra slaapplek. Uiteraard worden de woningen duurzaam gebouwd met zonnepanelen op het dak, vloerverwarming en uitstekende ventilatie en isolatie. Heel comfortabel.”

 

Beschikbaarheid woningen

Er zijn nog slechts 11 objecten beschikbaar op Landal Olde Kottink. Profiteer al vóór het eind van 2024 van rendement uit verhuur en ontspannen eigen vakanties. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie.

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren