Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Landal Elfstedenhart: duurzaam en luxe

Friesland is de provincie van prachtige natuur, weidse vergezichten, water en rust. Maar ook van karakteristieke steden, pittoreske dorpjes én historische tradities. Vlakbij de Waddenzee en direct gelegen aan de Elfstedenroute is recreatiepark Landal Elfstedenhart ontwikkeld. Bestaande uit 59 luxe vakantiewoningen biedt het park alle mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Met de keuze uit verschillende woningtypen is dit de ideale plek om een heerlijke tijd door te brengen met gezin, geliefde of een grotere groep vrienden of familie. Door de traditioneel gebouwde houten gevels en de ruime kavels aan open water wordt de focus van het verblijf op duurzaamheid, luxe en vrijheid gelegd.

 

Moderne houtskeletwoningen en duurzame gebouwen

De modern gebouwde en uitstekend geïsoleerde houtskeletwoningen van Elfstedenhart worden gasloos opgeleverd en zijn voorzien van een duurzame lucht/water-warmtepomp. Bij het ontwerp van de woningen is gebruikgemaakt van hout en natuurlijke kleuren, waardoor ze qua uitstraling prachtig opgaan in het groene cultuurhistorische landschap van Friesland.

In het centrumgebouw zijn de receptie en diverse speelruimtes gerealiseerd. Zo kunnen kinderen van alle leeftijden zich ongeacht de weersomstandigheden altijd vermaken. Het dak van dit gebouw wordt voorzien van zonnepanelen zodat ook hier duurzame installaties worden toegepast.

 

 

Genieten van het buitenleven

De ruim bemeten kavels, met een gemiddelde oppervlakte van 465 m2, worden door middel van hagen afgescheiden waardoor ze geborgenheid en rust bieden. Bovendien zorgt de waterrijke omgeving altijd voor connectie met de natuur. Het terras bij de luxe woningen is voorzien van een ‘all season BBQ’ en een terras heater, zodat er ook in het voor- en naseizoen comfortabel kan worden genoten van de buitenkeuken en het buitenleven.

Het terrein wordt omgeven door een park waar u een relaxte wandeling kunt maken tussen de wilde bloemen, grazende schapen en knotwilgen. Geniet van de sauna, drink een glas wijn op uw eigen steiger of vaar door het karakteristieke landschap naar één van de Friese Elfsteden. Alles wat Friesland uniek maakt vindt u op een steenworp afstand. De vele mogelijkheden die de omgeving biedt, gecombineerd met de hoogwaardige afwerking van de recreatiewoningen, maakt Elfstedenhart tot een duurzame investering met een optimaal vakantiegevoel.

 

Landal Elfstedenhart

 

Zeer goede verhuurresultaten

Als eigenaar kunt u besluiten om uw woning in de verhuur te geven. Landal GreenParks verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie van Elfstedenhart. Een bewuste en verantwoorde keuze want Landal GreenParks is toonaangevend in het management, beheer en de verhuur van recreatieparken. Het park is reeds in verhuur en toont zeer goede resultaten.

Landal parken onderscheiden zich door het open karakter. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken en beweegredenen waarom gasten de parken bezoeken. Om die kwaliteit te waarborgen draagt Landal zorg voor de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving.

Duurzaam recreëren staat bij Landal hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich naar een uitgebreid programma en vele activiteiten op het gebied van Duurzaam en Betrokken Ondernemen. De Green Key certificering op een aantal parken is hiervan een van de praktische bewijzen. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrije tijdsbranche.

De kwaliteit van de parken is doorslaggevend voor het feit dat Landal in Nederland met 56 parken marktleider is in recreatieparken en een naamsbekendheid van 93%(!) heeft. Jaarlijks genieten 2,8 miljoen gasten, waaronder ook de woningeigenaren, van een (korte) vakantie op één van de vele parken in Nederland of in het buitenland. Dit resulteert in ruim 14,5 miljoen overnachtingen.

 

Beschikbaarheid woningen

Er zijn nog slechts drie objecten beschikbaar op Landal Elfstedenhart. Profiteer al per 1 juli 2024 van verhuur. Het park laat fantastische verhuurresultaten zien die wij graag overhandigen. Neem contact op met onze makelaars voor meer informatie.

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren