Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram
Moodboard ontwerp voor recreatiewoning interieurpakket

In gesprek met OT design: interieurs op maat

De kracht van samenwerking

In de wereld van vastgoed en het realiseren van droomhuizen voor onze klanten speelt de nauwe band tussen Parc Estate en onze partners een cruciale rol. Als specialist in recreatievastgoed verrijken we de klantervaring door het turn-key opleveren van een tweede thuis om zorgeloos van te genieten. Bovendien is het object direct klaar om rendement te genereren wanneer er is gekozen voor (gedeeltelijke) verhuur.

Door het leveren van hoogwaardig design en functionaliteit wordt de woning duurzamer en daarmee aantrekkelijker voor de verhuur. Architecten en interieurontwerpers zijn experts in het optimaliseren van ruimte en functionaliteit. Door onze jarenlange kennis binnen (recreatie)vastgoed en de nauwe samenwerking met specialisten anticiperen we al vroeg in de conceptfase op de behoeften van potentiële kopers. De ruimte wordt efficiënt benut, is visueel aantrekkelijk, gaat op in het natuurlijke landschap en voelt comfortabel dankzij moderne technologieën wat resulteert in een plek die als thuis voelt.

 

Totaal ontzorgen

Onze partner OT design verzorgt bij veel van onze projecten het interieurpakket. Wij zitten regelmatig met elkaar aan tafel om te blijven verbeteren. “Het is de connectie met de klant en het concept dat de samenwerking succesvol maakt”, vertelt Björn Evers, Sales Manager bij het Nederlandse bedrijf dat gespecialiseerd is in interieurs op maat.

“De overeenkomsten tussen het team van Parc Estate en ons team? We spreken dezelfde taal, kijken kritisch naar de projecten en willen op een leuke manier samenwerken om tot de meest gave concepten te komen. Bij projecten in samenwerking met Parc Estate en hun ontwikkelaar is er extra ruimte voor creativiteit terwijl kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft. Dat maakt het leuk en uitdagend voor onze designers.”

 

Geen genoegen met minder nemen

Eind 2019 is de samenwerking tussen OT design, Parc Estate en projectontwikkelaar Paradys Recreatie gestart voor één van de reeds opgeleverde recreatievastgoed ontwikkelingen in het hart van Friesland. “Het is geweldig om te zien dat de verhuur op Landal Elfstedenhart succesvol verloopt – zo goed zelfs dat er bijna geen kans is om service rondes te doen! Het beheer van het park is bovendien uitmuntend, dat is van onschatbare waarde. De gastbeleving staat ook voor ons centraal en we zijn trots dat de verhuurcijfers laten zien dat het project enorm geslaagd is.” aldus Björn.

 

Landal Elfstedenhart interieur woonkamer door OT design

 

Na deze succesvolle ‘pilot’ zijn ook de interieurs van Docklodges, Wetterhaghe en Pharshoeke ontworpen door hetzelfde team van designers. Ieder project krijgt opnieuw een eigen gezicht. Iedere woning is een visitekaartje. Hierin onderscheiden we ons.

Bekijk het actuele aanbod recreatiewoningen hier.

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren