Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Luxe in Heeg

Wetterhaghe wordt gerealiseerd aan de westrand van Watersportcamping Heeg. Om precies te zijn tussen De Burd en het water van de Weisleat.

Het Friese Merengebied wordt gezien als het Saint-Tropez van Nederland. Een toeristische trekpleister in Friesland met in het totaal zo’n 30 meren. Heeg ligt direct aan de Idzegaasterpoel en bij het Heegermeer.

Via Het Heegermeer en De Fluessen komt u bij het IJsselmeer en ook het Slotermeer, Sneekermeer en Tjeukemeer behoren tot het indrukwekkende Merengebied.

Wetterhaghe

Het project bestaat uit 18 exclusieve villa’s, allen gelegen aan open vaarwater. Iedereen heeft een aanlegsteiger [1.20m x 7.80m] bij de tuin en het water is hier voldoende diep, zodat u alle vrijheid heeft om hier uw zeilboot aan te meren.

De ruim bemeten villa’s zijn in 2 typen beschikbaar, allen met luxe keuken, sanitair en sauna. U heeft de keuze uit een 6-persoons villa met 3 slaapkamers of een 8-persoons villa met 4 slaapkamers. De 8-persoons villa heeft een dakkapel, waardoor er op de verdieping een extra slaapkamer is.

Verhuur & beheer

Als eigenaar kun je besluiten om de woning in verhuur te geven. Recreatiebedrijf “Aan het Water” verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie van Wetterhage op professionele en zorgeloze wijze. Verhuur is overigens niet verplicht.

Rendementsprognose

  • Exclusieve villa
  • Vrijstaand
  • Eigen grond en water
  • Luxe keuken en sanitair

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren