Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Waterpark Terkaple Waterhuizen

Skûtmakkerspôle 8, 8542 AJ Terkaple

Geniet van fantastische Waterhuizen gelegen aan een open vaarverbinding in hartje Friesland.

Unieke ligging in het Friese Merengebied

Terkaple is een klein dorp in het Sneekermeergebied en is onderdeel van de gemeente “De Friese Meren”. Het dorp ligt uitermate gunstig voor het maken van lange of korte vaartochten. Vanaf uw locatie kunt u verschillende routes varen door een prachtig landschap afwisselend van weidse natuurgebieden naar de gezellige watersportdrukte. Wat is er mooier dan per boot je boodschappen doen in Joure; naar een terrasje in het naburige Terherne of op het starteiland in de Sneekermeer varen.

Fries Waterpark met eigen aanlegplaats

De 48 Waterhuizen op Waterpark Terkaple zijn allen gelegen aan open vaarwater en beschikken over een eigen aanlegplaats. Op het park is in het centrumgebouw het Café Restaurant “De Heeren van Terkaple” gevestigd. Aangrenzend aan Waterpark Terkaple is de jachthaven van Maran Yachtcharter gevestigd. Hier kunt u terecht voor het huren van een zeil- of motorboot.

Mogelijkheid verhuur

Verhuur is niet verplicht. Indien u kiest voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur, wordt de verhuur verzorgd door Vrijrijck Vakantieparken. Daarnaast behoort een gegarandeerd rendement van 7 procent voor een periode van 10 jaar tot de mogelijkheden.

  • Eigen aanlegplaats
  • Vrijstaand
  • Ruime overkapte veranda
  • Direct gelegen aan open vaarwater

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren