Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Vakantiepark Hessenheem

Potdijk 8, 7475 SL Markelo

Ruime percelen met prachtig gelegen buitenverblijven. Met diverse faciliteiten op het recreatiepark en een landschap vol afwisseling van weiden, bossen en beken in de Hof van Twente.

Buitenverblijf in de Hof van Twente

Hof van Twente, tijdloos mooi in alle seizoenen. In het landschap vol afwisseling van weiden, bossen en beken liggen Markelo, Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor en Hengevelde. Gastvrije, gezellige plaatsen met een eigen karakter. Landschappelijk is ‘ De Hof’ één van de best bewaard gebleven cultuurhistorische gebieden van Nederland. Want waar vind je zeven kastelen compact bij elkaar? Vrijwel alles in de Hof staat er nog even fris bij als eeuwen geleden, toen het tot stand kwam. De inwoners hechten namelijk waarde aan het behoud hiervan.

Recreatiepark met ruime percelen

Op Vakantiepark Hessenheem is een schitterend park gerealiseerd met een geheel eigen gezicht. Er wordt veel aandacht besteed aan de natuurlijke omgeving, de ruimte en de ligging van de buitenverblijven. U heeft de keuze uit ruime percelen eigen grond gelegen aan de bosrand, aan een prachtige vijverpartij of uitkijkend op een kabbelend beekje.

Het recreatiepark is het gehele jaar geopend en biedt een diversiteit aan faciliteiten. Geniet van het openlucht zwembad, de speeltuin, het voetbalveld of de gezellige bistro. Aan de overkant van het park waar de recreatiewoningen in Twente zijn gerealiseerd zijn recent nieuwe tennisbanen en een zwembad, zowel openlucht als overdekt gerealiseerd.

Mogelijkheid verhuur buitenverblijven

Verhuur is niet verplicht. Indien u kiest voor de netto huurgarantie van 6% gedurende 10 jaar of kiest voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur, zal de verhuur verzorgd worden door UwBuitenhuis.nl.

 

  • Vrijstaand
  • Eigen grond
  • Woonoppervlakte 60m2
  • Luxe keuken
  • Luxe sanitair

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren