Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Vakantiepark De Lochemse Berg | 17

Tusselerdijk 4, Lochem

Recreëren met een uniek vergezicht!

De Lodge is per direct beschikbaar, volledig gemeubileerd en is gelegen op eigen grond. Door de schitterende zichtlijnen is het genieten vanaf het moment dat u naar binnenstapt.

Gelderse Achterhoek

‘Eigenzinnig Lochem’ schrijft de VVV op haar website en dat is het. Het stadje straalt klasse uit en is zeer sfeervol. De omliggende dorpjes zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard. De omgeving is van een uitmuntende schoonheid. Zelfs zo nu en dan glooiend met fantastische doorkijkjes. De steden Deventer en Zutphen bieden alles wat u op cultureel gebied wenst. De Gelderse Achterhoek is een groeiende toeristische omgeving, waar u nu de kans heeft op de koop van een buitenverblijf op eigen grond.

Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig gelegen park met luxe buitenverblijven in het hart van de Gelderse Achterhoek. De percelen zijn ruim, groen en bieden veel privacy om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon. Het park ligt aan de rand van het gezellig historische stadje Lochem en op korte stafstand van de mooie natuurgebieden De Lochemse Berg en de Paaschberg. In de omgeving is van alles te beleven voor jong en oud.

De perfecte uitvalsbasis, midden in het groen

De Lodge is ontworpen met een ruime, lichte living met een gezellige eethoek. In het verlengde van de living is de open keuken gesitueerd. Zo is er tijdens het koken altijd prettig contact met het zitgedeelte. De keuken is inclusief combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.

De Lodge is ingedeeld met 2 slaapkamers, een badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en toilet. De master bedroom is voorzien van een grote inbouwkast.

De berging is apart bereikbaar en biedt ruimte voor een wascombinatie, fietsen en tuinmeubilair. Daarnaast heeft de woning aan de achterzijde een parkeerruimte voor twee auto’s.

Verhuur [ garantierendement ] en beheer

De verhuur en beheer worden verzorgd door UwBuitenhuis. De huidige eigenaar heeft een netto garantierendement afgesloten, deze bedraagt € 8.000,00 excl. BTW per jaar en loopt nog tot en met 30 augustus 2029. Het eigen gebruik is mogelijk tot 14 dagen per jaar buiten het hoogseizoen.

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren