Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Recreatiepark Idskenhuizen

Mastersein 12, 8523 NK Idskenhuizen

Een schitterende locatie waar u nog naar hartenlust kunt zeilen, vissen, surfen, zwemmen en genieten van de rust aan de waterkant.

NOG SLECHTS EEN ZEER FRAAI GELEGEN KAVEL BESCHIKBAAR.

Waterrijke omgeving

Als u houdt van het water en varen, is Friesland bij uitstek de plek om te vertoeven. Het dorpje Idskenhuizen ligt aan het Idskenhuistermeer, dat onder andere doorgang biedt naar de Koevorde. Ook de Langweerder Wielen, het Heegermeer, de Fluessen en het Sneekermeer zijn makkelijk bereikbaar. Door heel Friesland zijn er talloze vaarroutes die allemaal de moeite van het verkennen waard zijn, elk met hun eigen karakter en bijzonderheden.

Recreatiepark Idskenhuizen ligt op nog geen twee kilometer van Golfbaan Burggolf. Deze 18-holes baan is deels in het bos gelegen en geeft deels uitzichten op het weidse Friese landschap.

Absolute toplocatie

Op Recreatiepark Idskenhuizen worden, verscholen tussen groen en omringd door water, elf vakantiewoningen gerealiseerd met veel aandacht voor licht, ruimte, materiaal en detail. De elf exclusieve watervilla’s vormen een kleinschalig recreatieproject. De kavels zijn ruim, van 460 tot 650 m2. Dit is bovendien eigen grond, dus zonder stijgende erfpachtkosten. De watervilla’s staan op percelen met een recreatieve bestemming, permanente bewoning is niet toegestaan. De watervilla’s zijn zeer ruim opgezet, met een vloeroppervlakte van ca. 200m2.

Mogelijkheid verhuur

Verhuur is niet verplicht. Indien u kiest voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur, zal deze worden verzorgd door Watervillapark Idskenhuizen.

  • Vrijstaande villa
  • Eigen grond
  • Eigen aanlegplaats
  • Geen verhuur verplichting
  • 8-persoons
  • 4 riante slaapkamers
  • 200m2 vloeroppervlakte

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren