Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Landal West Terschelling

Europalaan 35, 8881 EJ West-Terschelling

Het begint al op de veerboot. U vaart over het prachtige Wad naar een compleet andere wereld. Een wereld van rust en ruimte, omringd door de zoute zee. Een plek waar het bijna altijd waait en waar u overal de geur van het zilte water kunt opsnuiven. Terschelling is een eiland om te beleven.

Het mooiste plekje van Nederland

Landal West-Terschelling ligt schitterend centraal op het eiland in de gezellige havenplaats West-Terschelling. Riant en rustig direct aan de rand van bos en duin en toch heel dicht bij het dorp. Vanuit uw appartement wandelt u binnen 5 minuten naar West met al haar winkels en leuke terrasjes. En etsend door de bossen rijdt u zo naar het Noordzeestrand. Een perfecte uitvalsbasis voor uw belevenissen op het eiland.

Uw appartement op eigen grond

Uniek voor Terschelling is dat het complex op eigen grond staat. Zeker als u bedenkt dat op het eiland 85% van de grond in erfpacht is uitgegeven. Dus geen dure erfpachtconstructies, maar wel profiteren van de waardeontwikkeling van de op Terschelling zeer schaarse eigen grond!

Ruime eigen gebruik mogelijkheden

U bent verplicht uw appartement te verhuren. De huuropbrengsten worden verdeeld middels het poolsysteem. D.w.z. dat per type appartement de huuropbrengsten en bijbehorende lasten recht evenredig worden verdeeld. De appartementen zijn sinds maart 2013 in de verhuur en hebben een zeer goede huurontwikkeling laten zien! Landal GreenParks hanteert een ruime eigen gebruik regeling. Zo kunt u jaarlijks maar liefst 90 dagen gebruik maken van uw eigen appartement, in zowel hoog- als laagseizoen

 

  • Eigen grond
  • woonoppervlakte ca. 64m2
  • Gelegen nabij centrum
  • Ruime eigen gebruik regeling
  • 2 slaapkamers
  • Ruim balkon
  • woonoppervlakte ca. 64m2

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren