Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Landal Olde Kottink

Kampbrugweg 3, Beuningen

De mooiste locatie. Punt

Open dagen

zaterdag 1 juni, 11:00 - 16:00
zaterdag 22 juni, 11:00 - 16:00

Paradijselijk recreëren

Olde Kottink, een natuurrijk vakantiepark midden in een prachtig glooiend coulissenlandschap met kronkelige weggetjes tussen weilanden en door bossen. Stromende rivieren en beekjes waarin je een verkwikkende duik kunt nemen en heerlijk kunt zwemmen. Zandverstuivingen uit de oertijd worden afgewisseld door golvende heidevelden en frisgroene weilanden. Achter karakteristieke houtwallen liggen fraaie Twentse boerenhoeven verborgen. 

Landal Olde Kottink

Het park ligt tegen een Natura 2000-gebied aan de rivier de Dinkel. Wie hier rondwandelt, ziet oude eikenbomen, eindeloos veel groen en een rivier met speelstrandje. 

De eerste fase bestaat uit 39 fantastische, onder architectuur ontworpen, gas-loze woningen die ruimte bieden aan 2- tot 6 personen. De woningen zijn allen aan de rand gesitueerd op ruim bemeten kavels van ca. 550m2. Door de zonnepanelen en de laadpaal die standaard tot de woning behoort, is nul op de meter de nieuwe norm.

U heeft de keuzen uit twee modellen, Jans of Rieks. De kleurstelling en of de woning gespiegeld is of niet is al door de architect per kavel vastgelegd om zo een landschappelijk optimaal beeld te houden. U mag echter zelf het type kiezen dat u op uw kavel wenst.

Direct bij de ingang vindt u de moderne voorzieningen op het historische erf. Hier vindt u een kleine indoor speelplaats en een luxe wellness waar u heerlijk kunt relaxen in de sauna, Turks stoombad of het bubbelbad. Grote glaspartijen geven zicht op de Dinkel en verleiden om direct vanuit de wellness een verkoelende duik te nemen.

Investeren, verhuur of eigen genot

Door de combinatie van Paradys Recreatie als ontwikkelaar, Van Wijnen als aannemer en Landal GreenParks als verhuurpartner krijgt u als koper zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit gecombineerd met de adembenemende, unieke locatie maakt het een uitstekende investering. 

U heeft de mogelijkheid om te woning te verhuren met een netto garantierendement, variabele huuropbrengst [ ruime eigen gebruiksmogelijkheden ] of geen verhuur [ volledig eigen gebruik ].

Het netto aanvangsrendement wordt geprognosticeerd tussen de 4 – 4,5 procent welke kan oplopen tot 5,5 – 6 procent. 

Rendementsprognose

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren