Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Landal Elfstedenhart

De Terp 1, 8748 Witmarsum

Unieke weidse vergezichten en direct gelegen aan het het open vaarwater van de Elfstedenroute. Optimaal genieten van de buitenruimte op de ruime kavels en van de duurzame, luxe woningen.

Open dag

vrijdag 21 juni, 11:00 - 16:00

Hart voor Friesland

Friesland. De provincie van prachtige natuur, weidse vergezichten, water en rust. Elfstedenhart ligt midden tussen Harlingen en Bolsward; twee van de Friese Elfsteden. In de directe omgeving bevinden zich prachtige steden en dorpjes met rijke historie. Wandel bijvoorbeeld door de historische binnenstad van Franeker, of bezoek het karakteristieke museumdorp Allingawier. Friesland kent vele fietsroutes. Adem tijdens uw fietstocht eens diep in en ervaar hoe zuiver de Friese lucht is. Of maak ’s avonds een wandeling en bekijk de Melkweg in de nauwelijks door licht verstoorde duisternis van Noordwest Friesland.  U rijdt over de Afsluitdijk binnen een uur naar Elfstedenhart.

Hart voor duurzaamheid & luxe

Door de traditioneel gebouwde houten gevels en de ruime kavels aan open vaarwater wordt de focus van  het verblijf op duurzaamheid, luxe en vrijheid gelegd. De woningen worden gasloos opgeleverd en voorzien van een duurzame lucht/water warmtepomp. De ruim bemeten kavels, met een gemiddelde oppervlakte van 442 m2, worden door middel van hagen afgescheiden waardoor ze geborgenheid en rust bieden. Bovendien bent u door de groene en waterrijke omgeving altijd dicht bij de natuur. Het terras bij de luxe woningen wordt voorzien van een ‘All  Season BBQ’ en een terrasheater, zodat u ook in het voor-en naseizoen comfortabel kunt genieten van het buitenleven. In het centrumgebouw worden de receptie en diverse speelruimtes gerealiseerd. Het terrein wordt omgeven door een park waar u een relaxte wandeling kunt maken tussen de wilde bloemen, grazende schapen en knotwilgen. Om uw conditie tijdens de vakantie op peil te houden wordt in deze zone een trimbaan met fitnesstoestellen aangelegd. 

Hart voor genieten & beleggen

De sector toerisme groeit de afgelopen jaren sneller dan de economie. Mensen verlaten de drukke Randstad om de cultuur en natuur aan de andere zijde van het IJsselmeer te ontdekken. Dit gegeven, de unieke locatie, de scherpe prijsstelling, de zeer ruime kavels, de duurzame, luxe, grote woningen en Landal GreenParks als verhuurpartner maken investeren in Elfstedenhart tot een verstandige en verantwoorde keuze. U kunt ook kiezen voor volledig eigen gebruik zonder verhuur of voor een variabel huurrendement met max.12 weken eigen gebruik in hoog- en laag seizoen.

 • De foto’s van de het type “Hoekstra” zijn van een soortgelijke “Luxe” woning.
 • Ruime kavels eigen grond
 • Woonoppervlakte: 87m2
 • 4-persoons comfort en luxe uitvoering
 • Gelegen aan open vaarwater
 • Duurzaam en gasloos
 • Ruime kavels eigen grond
 • Woonoppervlakte: 111m2
 • Luxe uitvoering met veranda, heater, BBQ en sauna
 • Gelegen aan open vaarwater
 • Duurzaam en gasloos

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren