Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit. Topbar pictogram

Docklodges Tjeukemeer

De Bûtertonne 10, Delfstrahuizen

In Zuid Oost Friesland, aan het Tjeukemeer, ligt het project Docklodges. Een kleinschalig park, niet ver van Lemmer, op één van de mooiste plekken aan het Friese water.

Ruimte voor jou

Het water is overal om je heen. De ruimte waar geen eind aan komt en het dorp Delfstrahuizen waar je dagelijkse boodschappen kunt doen ligt om de hoek. En waar je ook woont, waar je ook vandaan komt, uit de Randstad of van een andere plek in ons mooie land, hier ben je direct weg, het ultieme vakantiegevoel!

Hier is een plek die is gemaakt om te genieten. Voor doenders en dromers. Om blij te zijn dat je leeft, in je sloep of in je zeilboot op het water, of thuis met een kop thee in je hand en met een uitzicht op een prachtig stuk Friesland.

Twintig stoere lodges die door de houten gevels een natuurlijke uitstraling hebben en prachtig in het landschap opgaan. Met een eigen boot aan de wal vaar je vanaf hier letterlijk alle kanten op.

Stoer van buiten, luxe van binnen

Project Docklodges is gebouwd voor levensgenieters, met respect voor de natuur, maar wel met het comfort van vandaag. Iedere lodge is gasloos en voorzien van een warmtepomp en airco. Antraciete kozijnen en details geven de woning een luxe, moderne uitstraling.

Twee slaapkamers met elke een eigen badkamer maakt de woning luxe en comfortabel. De open keuken bevindt zich in het midden van de lodge. Je hebt direct contact met de living. Het daglicht stroomt naar binnen door de uitnodigende grote schuifpui.

Verhuur en beheer in goede handen

Als eigenaar kun je besluiten om de woning in verhuur te geven. Friese Meren Villa’s verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie van Docklodges op professionele en zorgeloze wijze.Verhuur is overigens niet verplicht.

Friese Meren Villa’s is een kleinschalige organisatie met oog voor detail. Het beheer en onderhoud wordt met diverse lokale partijen opgepakt en verzorgt waardoor je ten alle tijden zorgeloos kunt genieten van uw Docklodge direct aan het Tjeukemeer.

  • Vrijstaand
  • Eigen grond
  • Eigen ligplaats [12x5m]
  • Warmtepomp + Airco
  • Loopafstand naar het centrum

Vergunningen

Elk bouwplan krijgt te maken met een vergunningentraject. Er wordt gekeken of uw bouwplan past binnen het bestemmingsplan en daarnaast heeft u te maken met vergunningen die de gemeente moet verlenen, zoals milieuvergunningen. Parc Estate heeft veel ervaring met het vergunningentraject voor recreatief vastgoed. U kunt bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden van uw bouwplannen. Daarnaast gaan wij namens u in gesprek met gemeenten, eventuele bezwaarprocedures afhandelen en overleggen met de architect. 

Meer informatie

Sluiten

Exploitatie

Beheer

Een kwalitatief, veilig en waardevast recreatiepark dat professioneel beheerd wordt, ligt beter in de markt en is makkelijker verhuurbaar. Omdat de woningen veelal onder een Vereniging Van Eigenaren vallen, is het opstellen van reglementen met betrekking tot het park en onderhoud een vereiste. Om een park op een hoog niveau te houden betalen de eigenaren hiervoor jaarlijkse parkkosten. 

Juridische structuur

Er zijn verschillende juridische structuren mogelijk om uw belangen als eigenaar te behartigen. Wij zijn op dit gebied altijd up-to-date en adviseren u graag.

Verhuur

Locatie, omvang, doelgroep en sfeer zijn bepalende factoren bij de keuze voor een verhuurder. Er zijn veel organisaties actief in de recreatieve sector, maar welke partij past bij uw project? Een juiste keuze waarborgt de kwaliteit van de gastbeleving en daarmee het rendement van uw bezit. Vraag ons gerust om advies. 

Inrichting

Kies voor het materiaalgebruik, de sfeer en de inrichting die past bij uw doelgroep. Dat draagt bij aan meer verhuur en vaak ook snellere verkoop. Bij de meeste professionele verhuurders is het afnemen van een pakket overigens verplicht.

Meer informatie

Sluiten

Realisatie

Bouw

Geeft de aannemer u de juiste aanneemsom? Heeft de aannemer alle aspecten uit de technische omschrijving meegenomen zodat u niet voor meerwerk komt te staan?

Voordat u een aannemer opdracht geeft om te gaan bouwen, is het belangrijk te weten wát u wilt (en mag) bouwen. Wat is uw doelgroep? Hoe is de marktsituatie? Welke aannemer past het beste bij uw project? Zijn er beperkende factoren waar u rekening mee moet houden? Op al deze punten en meer kunnen wij u begeleiden en adviseren. 

Branding & positionering

Een eigen identiteit maakt een park uniek en onderscheidend van andere parken. Daarnaast speelt ook het bereiken van de juiste doelgroep een rol voor een succesvolle verkoop. Een specifieke doelgroep vraagt om een specifieke branding en positionering. Een stap die nog wel eens wordt overgeslagen, maar het verschil kan maken tussen niet en wel verkopen van de recreatiewoningen. Samen kunnen we een strategie ontwikkelen voor het succesvol in de markt zetten én verkopen van uw project.

Verkoop

Wilt u de grond en/of woningen verkopen? Het netwerk van Parc Estate staat u ter beschikking. Een breed netwerk; van particuliere kopers die willen genieten van een tweede huis, tot grote investeerders. 

Meer informatie

Sluiten

Aanmelden Plus Deal

Annuleren

Contact opnemen

Annuleren

Aanmelden voor nieuwsbrief

Annuleren

Brochure aanvragen

Annuleren